Doneer aan BERENWOUD Domazhyr

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun BERENWOUD Domazhyr

BERENWOUD Domazhyr is ons nieuwe berenreservaat in het westen van Oekraïne. De eerste bewoner van het BERENWOUD is beer Potap. Hij werd begin juli gered uit privébezit. Potap was getraumatiseerd en zwaar ondervoed. De tweede bewoner is beer Kristina, die wij ook gered hebben uit privébezit. Zij moest optreden voor toeristisch vermaak. In ons BERENWOUD krijgen zij de juiste zorg en alle tijd om te herstellen. Hier kunnen zij de rest van hun leven weer beer zijn!

De nieuwste bewoners van dit nieuwe reservaat zijn beer Tyson en beer Manya, welke wij begin oktober 2017 hebben gered.

Om meer beren zoals Potap en Kristina te kunnen redden en een nieuw leven te kunnen geven, willen wij nog meer verblijven gaan bouwen in BERENWOUD Domazhyr. Het reservaat zal uiteindelijk plek gaan bieden aan maar liefst 30 beren! Draag daarom je steentje bij aan de bouw BERENWOUD Domazhyr en doneer voor de toekomst van deze beren.