Doneer aan BERENWOUD Arosa:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over BERENWOUD Arosa en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

VIER VOETERS-BERENWOUD Arosa

Het eerste Zwitserse berenreservaat, BERENWOUD Arosa, wordt gebouwd op een terrein van drie hectare in de gemeente Arosa. Het BERENWOUD wordt gebouwd op de berg Weisshorn, op een hoogte van ongeveer 1.500 meter boven de zeespiegel. Vanaf zomer 2018 kunnen wij daar vijf beren huisvesten, die gered zullen worden uit erbarmelijke omstandigheden. Op het moment leven hier drie bruine beren die gered zijn uit erbarmelijke leefomstandigheden.

De verblijven in Arosa zijn ruim en bevatten alle elementen die overeenkomen met de beren hun natuurlijke behoeften. Naast gebieden om te zwemmen en terug te trekken, zijn er verschillende activiteiten gepland om de beertjes bezig te houden. Om de beren te motiveren en de ontwikkeling van hun instincten te stimuleren, zal hun voedsel elke dag op nieuwe plekken worden verstopt. Net als in het wild, zullen de dieren het grootste deel van hun dag op zoek gaan naar voedsel. Een natuurpad en uitkijkplatform bieden bezoekers van Arosa een opwindend en educatief inzicht in het leven van de beren.

BERENWOUD Arosa verbindt dierenwelzijn en toeristische ontwikkeling en creëert een 'win-win'-situatie voor beide partijen. Aan de ene kant maakt het VIER VOETERS in staat om nog meer geredde beren onder de juiste omstandigheden te huisvesten, terwijl aan de andere kant de gemeente Arosa de mogelijkheid heeft om een duurzame vorm van toerisme te ontwikkelen. Daarmee wordt de bescherming van dieren en de natuur op een opwindende en natuurlijke manier toegankelijk gemaakt voor het brede publiek. Last but not least wil het project de acceptatie van de beren bij de lokale bevolking verhogen.

Volg daarnaast onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws over deze reddingsacties te volgen!