Doneer voor deze berenwelpjes:

Deze twee jonge berenwelpjes zijn in beslag genomen in Vietnam. Ze zijn nu opgevangen door VIER VOETERS in BERENWOUD Ninh Binh, waar ze intensieve zorg krijgen.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Ontsnapt aan de illegale handel in wilde dieren

Deze twee berenwelpjes van slechts drie weken (!) jong waren het slachtoffer van illegale handel, maar konden net op tijd in beslag genomen worden door de Vietnamese autoriteiten. We durven er niet aan te denken wat er anders met ze gebeurd zou zijn… Want helaas is er nog steeds, illegaal, grote vraag naar berengal en berenpotenwijn, waarvoor Aziatische beren onder erbarmelijke omstandigheden worden gehouden. 

Maar hun situatie is erg kritisch! Ze zijn nog zó klein en zó jong – we gaan er alles aan doen om hen groot te brengen, maar dit wordt een zware klus. We hopen dat ze het gaan redden, en de rest van hun leven zorgeloos kunnen genieten in ons BERENWOUD Ninh Binh.

Help jij mee om deze kleintjes groot te brengen? Ze kunnen alle hulp gebruiken, doneer vandaag nog!

Volg daarnaast onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws over onze projecten te volgen!

Page image