Doneer nu voor de redding van Sirko, Ruta en babybeer Andor

Met jouw donatie kunnen we babybeertje Andor en zijn ouders redden en ze een beter leven geven in ons BERENWOUD Domazhyr!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over Sirko, Ruta en Andor en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help nu mee om Sirko, Ruta en babybeer Andor te bevrijden!

Een berenpaar en hun welpje van amper vijf maanden oud worden gevangengehouden bij een hotel in Oekraïne. Als trekpleister en vermaak voor de gasten.

De beren leven al jaren in een kooi op een kale betonnen vloer. De situatie is troosteloos: ze hebben helemaal geen afleiding, kunnen niet graven, klimmen of zwemmen en uit verveling bijten ze op de tralies. De kleine Andor is na zijn geboorte weggehaald bij zijn ouders en leeft in huis bij de eigenaren. Hartverscheurend.

We hebben nú de kans dit berengezin te redden!
Binnenkort wordt het hotel verkocht en dan moeten de beren daar weg. Het VIER VOETERS-reddingsteam staat klaar om - zodra we alle noodzakelijke middelen bij elkaar hebben - in actie te komen.

Zo kunnen we voorkomen dat deze dieren aan hun lot worden overgelaten of worden verkocht aan mensen met verkeerde bedoelingen.

Dit is hun kans op een mooi leven in ons Oekraïense berenreservaat. Geef jij ze die kans?

  • Met € 30 draag je bij aan het transport naar ons berenreservaat
  • Met € 50 draag je bij aan de medische controle van de beren bij de redding
  • ​Met € 100 euro geef je een maand gezond voedsel