Steun Beren Suzana en Bruno:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun beren Suzana en Bruno!

*** UPDATE ***
Op 11 juli konden wij Suzana en Bruno redden. Met jouw hulp kunnen wij de twee oude beren de medische zorg bieden die zij op dit moment hard nodig hebben. Steun jij hun toekomst? 

***

Suzana en Bruno leden tientallen jaren in een privédierentuin in Kroatië. Het is duidelijk dat ze onze hulp hard nodig hadden.

Suzana is ongeveer 20 jaar oud en werd hoogstwaarschijnlijk geboren in een circus voordat ze naar deze privé-dierentuin werd gebracht. Voordat ze verhuisde naar een betonnen ruimte van 20 m² met slechts een kleine schuilplaats om zich te verstoppen, woonde ze in een nog kleinere ruimte.

De jarenlange gevangenschap heeft zijn sporen achtergelaten op Suzana, ze vertoont ernstig stereotype gedrag – zo knaagde ze aan haar poten en loopt ze in cirkels. Het hok waarin ze moest leven maakt haar bijzonder nerveus en gestresst, vooral omdat mensen te dicht bij haar kooi kwamen.

Bruno woonde ook bijna 20 jaar in deze dierentuin. In tegenstelling tot Suzana werd hij van de ene dierentuin naar de andere verplaatst totdat hij hier belandde. Hij werd gevoed met koekjes en snoep en heeft daarom hele slechte tanden. Op zijn 40-jarige leeftijd verdiende Bruno eindelijk een rustige soort-geschikte omgeving.

Met hulp van onze donateurs hebben we deze beren op 11 juli 2019 kunnen bevrijden! Steun jij deze beren zodat ze een zorgeloze toekomst tegemoet gaan?

Hieronder zie je de de bevrijding van deze prachtige beren!