Doneer voor Rocco

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over beer Rocco en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help samen met VIER VOETERS beer Rocco!

Bruine beer Rocco bracht zijn dagen eenzaam door op een verlaten voormalig militair landgoed in Albanië. Als welpje werd hij gevangen en in een kale roestige kooi gestopt.

Rocco heeft de afgelopen 8 jaar enorm geleden. Omdat hij zijn natuurlijke instinct niet kon uitleven, kauwt hij op zijn klauwen om de stress te verminderen. Daarnaast is hij ondervoed omdat hij niets anders te eten krijgt dan etensresten en wat brood.

Rocco is op 7 juni 2019 gered en veilig gearriveerd in ons BERENWOUD Müritz in het hart van het Mecklenburgse merengebied in Duitsland. Met jouw donatie kunnen wij hem de zorg geven die hij op dit moment hard nodig heeft.

Steun jij zijn toekomst in ons BERENWOUD Müritz in Duitsland?

Kijk hieronder hoe Rocco een beter leven tegemoet ging!