Doneer voor deze reddingsactie:

Beer Laska is jarenlang misbruikt als vechtbeer en leeft nu in een krappe kooi in het armoedige Pokrovsk Zoo in Oekraïne.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Het trieste leven van beer Laska

Nog altijd worden beren in Oekraïne op gruwelijke wijze mishandeld. Ze worden opgesloten in kleine kooien met dikke tralies. Ze kunnen amper bewegen. Ze krijgen net genoeg eten om te overleven, zodat ze kwetsbaar en zwak zijn. Buiten de kooi worden ze vastgeketend en zijn ze weerloze slachtoffers: gedwongen om te vechten tegen opgehitste jachthonden. Hun gehuil gaat door merg en been… De gevechten zijn barbaars, sadistisch en bovendien illegaal. Toch is beer Laska 8 maanden lang misbruikt als vechtbeer. Gelukkig kon VIER VOETERS haar redden en overbrengen naar BERENWOUD Domazhyr!

BERENWOUD Domazhyr

In het westen van Oekraïne vinden mishandelde en verwaarloosde beren een nieuw thuis in ons BERENWOUD Domazhyr. Al meerdere voormalige vechtberen, zoals Tyson, Kvitka en Mashutka, hebben wij kunnen bevrijden en een nieuw leven kunnen geven in Domazhyr. Gunt u Laska dit ook? Doneer dan voor haar toekomst in BERENWOUD Domazhyr!