Doneer voor de dieren in Al Ma'Wa

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de dieren in Al Ma'wa en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help de dieren die VIER VOETERS opvangt in Jordanië

Al Ma’wa is een een opvang in Jordanië waar wij, in samenwerking met de Princess Alia Foundation, dieren opvangen uit conflictgebieden en privé eigendom.

In het Midden Oosten zijn dieren in gevangenschap, zoals in dierentuinen, erg kwetsbaar. Door de oorlogen en het gebrek aan de juiste middelen en mensen staan deze dieren er vaak helemaal alleen voor. Ze zitten opgesloten in hun kooien en hebben niet de mogelijkheid om te vluchten. Er is niemand die deze dieren verzorgd en ze zijn aan hun lot overgelaten.

Deze dieren vangen wij op in Al Ma’wa. Daarnaast vangen wij hier ook dieren op die komen van onverantwoordelijk privé eigendom of van handelaren die de dieren niet goed verzorgen.

Al Ma’wa betekent schuilplaats in het Arabisch en is dan ook een veilige haven voor deze dieren. Hier wordt er voor de dieren gezorgd wanneer de eigenaar dit zelf niet meer kan of wil.

Met jouw hulp kunnen wij deze dieren een beter leven bieden. Een leven wat ze na jaren van verwaarlozing verdienen. Door Al Ma’wa te steunen help je deze dieren aan een betere toekomst.