Adopteer Terez

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over leeuwen Masoud & Terez en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Adopteer leeuw Terez van VIER VOETERS

Terez zag, samen met zijn broer Masoud, in september 2017 het levenslicht in Razgrad Zoo, een dierentuin in Bulgarije die tevens diende als illegaal fokstation voor leeuwen. Terez is het resultaat van inteelt (zowel hun ouders als grootouders zijn broer en zus) en kort na de geboorte werden hij en Masoud verstoten door hun moeder. Er was nog een derde welpje dat helaas vrijwel meteen overleed. Terez en zijn broer Masoud werden net op tijd gered en kwamen in februari 2018 na een lange reis aan in FELIDA.

Hoewel Terez steeds sterker wordt, ging dit niet op voor Masoud: we zagen dat zijn neurologische problemen verergerden en zijn motorische vaardigheden verslechterden.Als er geen hoop op verbetering is, is het voorkomen van lijden het laatste onderdeel van de zorg die we kunnen bieden aan de dieren die we hebben gered en daarom moesten we eind juli 2020 definitief afscheid nemen van Masoud.
Het verlies van zijn broer heeft impact op Terez en daarom houden we hem goed in de gaten en geven we hem extra aandacht.

Geef jij Terez de steun die hij zo hard nodig heeft?
Terez heeft het moeilijk door het verlies van zijn broer, waarmee hij twee handen op één buik was. Ook Terez zal door zijn achtergrond de rest van zijn leven speciale zorg nodig hebben. Help ons hen de best mogelijke zorg te geven! 

Als adoptieouder ontvang je regelmatig updates over jouw adoptiedier en een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat.

Bekijk hieronder de bijzondere reis die Masoud en Terez maakten!

Toch een ander dier adopteren? Klik hier en ga terug