Word adoptieouder

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Adopteer Masoud en Terez

Masoud en Terez werden geboren in 2017 in Razgrad Zoo in Bulgarije, net als hun oom Ivan-Asen. De dierentuin functioneerde als illegaal fokstation voor leeuwen, en Masoud, Terez en Ivan-Asen zijn dan ook het resultaat van inteelt en kampen met diverse gezondheidsproblemen. De zorg in hun jonge jaren schoot bovendien ernstig tekort.

Gelukkig kon VIER VOETERS hen redden, en Masoud en Terez leven sinds februari 2018 in ons Nederlandse FELIDA Big Cat Centre. Ivan-Asen volgde hen een maand later en verblijft hier sinds maart 2018. De gebroeders Masoud en Terez zijn meestal vrolijk en speels, maar ook een beetje schuw, wat niet zo gek is als je bedenkt hoeveel zij te verduren hebben gehad. Door hun gezondheidsproblemen hebben de dieren veel intensieve en medische zorg nodig. Deze zorg is ontzettend duur.  

Geef jij Masoud & Terez de steun die zij zo hard nodig hebben?
Masoud en Terez zijn nog jong, maar zullen de rest van hun leven speciale zorg nodig. Help ons hen de best mogelijke zorg te geven! Met jouw steun voor hen help je natuurlijk ook hun oom Ivan-Asen!

Als dank ontvang je informatie over jouw adoptiedieren en een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat.

Toch een ander dier adopteren? Klik hier en ga terug