Word adoptieouder

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Toch een ander dier adopteren? Klik hier en ga terug

Adopteer Lenci

In oktober 2018 werd Lenci, samen met de leeuwen Bobby en Zhaku, gered uit Safari Park Zoo Fier in Albanië. De privédierentuin stond bekend als ‘Europa’s slechtste dierentuin’ en ‘Zoo from Hell’. Lenci’s oog was zo zwaar ontstoken dat we bang waren dat hij zijn oog kwijt zou raken, maar gelukkig kon onze wildlife dierenarts Marc Gölkel dat voorkomen.

Sinds mei 2019 leven Lenci, Bobby en Zhaku in ons Nederlandse FELIDA Big Cat Centre. Het is duidelijk dat de dieren veel narigheid hebben doorstaan in hun leven. Zo heeft Lenci tandproblemen en is hij snel angstig en gestrest. Bij FELIDA zal hij alle intensieve en medische zorg krijgen die hij nodig heeft om te herstellen. Maar deze zorg is duur.

Geef jij Lenci de steun die hij zo hard nodig heeft?
Lenci was er het ergst aan toe toen wij de leeuwen uit de privédierentuin in Albanië redden. Help ons hem een nieuw leven te geven! Met jouw steun voor Lenci help je natuurlijk ook Bobby en Zhaku!

Als dank voor je steun ontvang je informatie over jouw adoptiedier en een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat.