Adopteer Gonda

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over orang-oetan Gonda en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Adopteer orang-oetan weesje Gonda van VIER VOETERS

De kleine orang-oetan Gonda leefde bij een gezin in een dorp in de buurt van Sepuluh (Oost-Kalimantan). Volgens de familie werd hij op een palmolieplantage gevonden naast zijn dode moeder. Het gezin verzorgde de kleine Gonda, maar behandelde hem als een mensenbaby. Gelukkig kon hij in beslag worden genomen!

Nu hij onder onze hoede is, in ons nieuwe orang-oetanproject op Borneo, moet hij geleidelijk aan leren hoe zich als een echte orang-oetan moet gedragen. Hij brengt veel tijd door in het bos met de surrogaatmoeders en maakt daar kennis met voedsel voor orang-oetans en leert om in bomen te klimmen. Bij ons zal hij jarenlang de zorg krijgen die hij nodig heeft om later weer te overleven in het wild.

Steun jij Gonda, zodat hij op een dag aan zijn lange sterke armen door het oerwoud kan slingeren?

Als dank ontvang je informatie over jouw adoptiedier en een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat. 

Toch een ander dier adopteren? Klik hier en ga terug.