Adopteer Dehli

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over tijger Dehli en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Adopteer tijger Dehli van VIER VOETERS

Dehli werd, samen met haar broer Rhadja, in 2001 geboren in een noodlijdende Duitse dierentuin waar ze niet door haar moeder, maar door een hond werd gezood. Dehli en Rhadja konden in 2010 naar Nijeberkoop komen, maar hier werd hun leven in eerste instantie niet veel beter. Ze zaten in een klein kaal verblijf, zonder groen, zonder plekken om zich terug te trekken of te schuilen en in het nauw tussen veel andere dieren. Een troosteloos bestaan.

De Bengaalse tijgers bloeiden op toen VIER VOETERS het opvangcentrum eind 2013 overnam en het FELIDA werd. In een ruim, groen verblijf vol klimstructuren en verrijking werden de tijgers eindelijk de speelse en nieuwsgierige dieren die zij hoorden te zijn. Op 2 december 2019 overleed Rhadja door nierfalen als gevolg van ouderdom. Zijn zus Dehli is ook op leeftijd en mist hem verschrikkelijk, dus we geven haar extra veel aandacht.

Help jij mee om Dehli een mooie, onbezorgde oude dag te geven?

Als dank ontvang je informatie over jouw adoptietijger en een persoonlijk VIER VOETERS-adoptiecertificaat.

Toch een ander dier adopteren? Klik hier en ga terug