Adopteer Caju vandaag:

Caju werd als pup ernstig ziek gevonden, maar was een echte vechter! Nu is zij in training om therapiehond te worden voor kinderen met een beperking en ouderen. Adopteer Caju en steun haar carrière!

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over hond Caju en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Adopteer hond Caju van VIER VOETERS

Caju werd gevonden in een veld, samen met haar vijf broertjes en zusjes. Ze waren ondervoed, uitgedroogd en leden aan het parvovirus, tekenkoorts én ernstige bloedarmoede. Caju bleek een vechter en was de enige overlever!

Ons ‘Dogs for People’-team in Roemenië én therapiehond Mulan ontfermden zich over de kleine Caju, die een heel zachtaardig en empathisch hondje bleek. Van ‘mama’ Mulan leerde Caju waardevolle lessen en ze bleek dan ook erg geschikt om met kinderen en ouderen te werken. Daarom besloot het team om Caju op te leiden om, net als Mulan, een therapiehond te worden.

Met vlag en wimpel slaagde Caju voor de eerste tests en haar opleiding is nu in volle gang. Helaas moet Caju wel haar beste vriendin en grote voorbeeld missen: Mulan overleed plots op 9-jarige leeftijd.

Adopteer jij Caju zodat ze in de voetsporen van haar moeder kan treden?

Met jouw hulp kan Caju uitgroeien tot gelukkige en getalenteerde hond, die een grote rol zal spelen in veel levens!

 

Page image