Word adoptieouder

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Toch een ander dier adopteren? Klik hier en ga terug

Adopteer Lenci

In oktober 2018 werd Lenci, samen met de leeuwen Bobby en Zhaku, gered uit Safari Park Zoo Fier in Albanië. De privédierentuin stond bekend als ‘Europa’s slechtste dierentuin’ en ‘Zoo from Hell’. Lenci’s oog was zo zwaar ontstoken dat we bang waren dat hij zijn oog kwijt zou raken, maar gelukkig kon onze wildlife dierenarts Marc Gölkel dat voorkomen.

In mei 2019 kwamen Lenci, Bobby en Zhaku aan in ons Nederlanse opvangcentrum FELIDA Big Cat Centre. Het was meteen duidelijk dat de dieren een zwaar verleden hebben gehad. Zo heeft Zhaku het helaas niet gered: zijn nieren waren te zwak door de slechte zorg in het verleden. Ook Bobby heeft nierproblemen en Lenci heeft vrij snel na zijn aankomst te kampen gehad met een ernstige hernia. Bij FELIDA zal hij alle intensieve zorg krijgen die hij nodig heeft om te herstellen. Maar deze zorg is duur.

Help ons om Lenci een nieuw en gelukkig leven te geven! Hij heeft het zo hard nodig. En met jouw steun voor Lenci help je natuurlijk ook zijn maatje Bobby!

Als dank voor je steun ontvang je informatie over jouw adoptiedier en een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat.

Hieronder zie je hoe wij Lenci zijn leven veranderden!